Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Από το 2002

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2002, από τους γεωπόνους Τούντα Αλέξιο και Τσακνή Κωνσταντίνο, με κύριο αντικείμενο την διάθεση αγροεφοδίων στην Ελλάδα. Στο ξεκίνημα της αποτέλεσε αποκλειστικός διανομέας ορισμένων φυτοφαρμάκων της εταιρίας BAYER.

Η ΓΕΩΜΑΤ σήμερα δραστηριοποιείται με μεγάλη εξειδίκευση στην καλλιέργεια της πατάτας με δυναμικές νέες ποικιλίες και ειδικά σκευάσματα. Στόχος μας είναι η αύξηση της παραγωγής και η μείωση του κόστους της καλλιέργειας.

Με πολύχρονη εμπειρία και γνώση στο χώρο των πωλήσεων αγροχημικών προϊόντων δημιουργήσαμε επίσης μία σειρά διαφυλλικών λιπασμάτων τα οποία καλύπτουν βασικές ανάγκες των φυτών όλων των καλλιεργειών και βοηθούν στην ευρωστία αυτών.

Σε ότι αφορά στη βελτίωση της καλλιέργειας διαθέτουμε σειρά προϊόντων πολλά από τα οποία έχουν έγκριση και για χρήση στη βιολογική καλλιέργεια.

20 χρόνια εμπειρίας

Καλλιέργεια πατάτας

Διαφυλλικά λιπάσματα

Χαμηλό κόστος

Νέες ποικιλίες

Βιολογική καλλιέργεια


ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΜΑΣ


Σχέσεις εμπιστοσύνης


Την εταιρεία την χαρακτηρίζει η άμεση επαφή με τους παραγωγούς, σε συνεργασία με τους πελάτες γεωπόνους, δίνοντας αξιόπιστες λύσεις στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς για μεγαλύτερη παραγωγή, μείωση του κόστους, καλύτερη ποιότητα των προϊόντων με υψηλότερη εμπορική αξία.

Διαφυλλικά λιπάσματα


Με πολύχρονη εμπειρία και γνώση στο χώρο των πωλήσεων αγροχημικών προϊόντων δημιούργησε μία σειρά διαφυλλικών λιπασμάτων που καλύπτουν βασικές ανάγκες των φυτών, που βοηθούν την ευρωστία αυτών.

Παραγωγή


Η εταιρεία δραστηριοποιήθηκε στη καλλιέργεια της πατάτας τόσο με νέες ποικιλίες όσο με ειδικά σκευάσματα πετυχαίνοντας την αύξηση της παραγωγής και την μείωση του κόστους της καλλιέργειας.

Στείλτε μας email

    Top Categories

    Top Tags